Menu Menu
meny

Adekvat Arkiv

En ryddig og oversiktlig presentasjon av årsregnskapet, styreprotokoll, referat fra generalforsamling, aksjebok og daglig leders rapport til styre. 


Med Adekvat Arkiv slipper du å klippe og lime inn i papirprotokoller. Sett inn rapporter i glassklare og nummererte plastlommer. Det elegante omslaget sørger for en delikat og profesjonell presentasjon.

Adekvat Arkiv Innhold/beskrivelse
Omslag i elegant, lærimitert kunststoff (sort). 20 innsveisede plastlommer, forhåndsnummerert sider (1-40). Klare plastlommer på omslagets forside og rygg for innstikk av etikett, visittkort e.l. En innholdfortegnelse på omslagets 2. side og en plastlomme på 3. omslags side for innstikk av informasjon e.l. Ingen hjelpemidler er nødvendig.

Vi gir deg Bedre Betingelser
Vi i Bedre Betingelser har brukt disse permene både til årsregnskaper, styrereferater og aksjebok helt siden vi startet opp. Dette gjør at vi har god orden i alle papirer, også mange år tilbake i tid. Det er lett å finne frem og bla opp opplysninger f.eks. rundt en sak vi styrebehandlet for flere år siden. Vi kan anbefale dette produktet på det varmeste.

Vi har i tillegg fremforhandlet en bedre pris på produktet enn hva du får ellers i markedet.
Veil pris på dette produktet er 275,- ( mange steder også enda mer ).
Bestiller du den her på vår nettside er prisen 179,-

Ha orden i pairene - bestill ett eller flere eksemplarer nå!

Pris er pr stk, og eks. mva og frakt.

Kun kr 179,- (veil 275)*
legg til i handelkurv
*Alle priser på vår nettside er eks. mva og frakt. Dette tilkommer dersom annet ikke er nevnt i teksten over.
KAMPANJETILBUD FRA BUTIKKEN